top of page

Carmen Electrának van miért félnie megszállott zaklatójától

Az egykori Baywatch-lányt egy bizonyos Daniel Lablanc nevű fickó zaklatja. Az illető elég megszállott, mert

Sőt! Ha valaki az ellenkezőjéről akarja meggyőzni, akkor hamar fölkapja a vizet, és agresszív lesz. Nem véletlenül, mivel egy barátja szerint Lablanc elég komoly dühkezelési problémával küzd. Szóval van miért félnie Carmen Electrának. Pláne úgy, hogy a férfi, még június végén a színésznő házánál várakozott a kocsijában. Egy idő után Electra kihívta rá a rendőröket, akik a helyszínre érkezve őrizetbe is vették Lablancot.


A színésznőt vészhelyzeti védelem alá helyezték, a férfi ellen pedig távolságtartási végzést rendeltek el. Ez június 7-ig volt érvényben, így most Electra, mondhatni ki van szolgáltatva Daniel Lablanc megszállotságának. Friss információk szerint a celeb újból kérte, hogy szabják ki a végzést zaklatója ellen.



Kommentár: dr. Regász Mária


Erre Magyarországon esély nincs, ugyanis nem rendelik el a távoltartást például internetes, e-mailes zaklatás esetén, ill. ennek elrendelése a zaklatást nem akadályozza meg, arra pedig esély nincs, hogy a nyomozó hatóság azért őrizetbe vegye, vagy elrendelje az előzetes letartóztatását valakinek, mert zaklat egy mási embert. Ez pedig azzal jár, hogy évekig kénytelen a zaklatott tűrni a zaklatást, sőt ehhez még a hatóságok/bíróságok is hatékony segítséget nyújtanak, ugyanis ha a zaklatás például azzal is jár, hogy a zaklató alaptalan eljárások tömegét indítja a zaklatott ellen, akkor a bíróság képes még a Be. szabályait is „átírni” és azon szabály mellé, mely szerint a védekezés egyetlen korlátja, hogy mást hamisan bűncselekmény elkövetésével nem lehet vádolni, újabb korlátokat állítanak, például a Pesti Központi Kerületi Bíróságon és a Fővárosi Törvényszéken több bíró kitalálta, hogy az ügy előzményei nem tartoznak a per tárgyához, tehát a zaklatott, és a zaklatója által már 350. alkalommal feljelentett sértett, nem hivatkozhat arra, hogy miért zaklatja a feljelentő 8 éve. Így talán nem csoda, ha az emberek nem bíznak az igazságszolgáltatásban, főleg, ha a családon belüli erőszak áldozatát képviselő ügyvédeket még meg is hurcolják azért, mert képviselni merik a családon belüli erőszak áldozatát.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page